2008-10-18 09:34:35• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: SWAT - Különleges kommandó

2003-ban készült amerikai thriller október 18-án, 21.15 órai kezdettel az RTL KLub műsorán. A film igazi sztárparádé: a főbb szerepekben Colin Farell, Samuel L. Jackson, L. L. Cool J és Michelle Rodriguez látható.

Brian és Jim a rendőrség elit osztagának, a SWAT-nak tagjai. Mindenük a munkájuk, amiért készek bármit feláldozni. Barátságuk is emiatt szakad szét, amikor egy rosszul sikerült túszmentő akció miatt elmeszelik őket.

Brian megsértődve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást csakhogy az egység közelében maradhasson a visszatérésre várva. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo őrmester személyében, aki egy újjonnan létrehozott egységhez hívja Jimet. Alex Montelt, a hirhedt drogbárót közben lekapcsolják és sittre vágják Los Angelesben.

A dörzsölt maffiózó azonban alaposan feladja a leckét a rendőrségnek, amikor hatalmas összeget ajánl fel azoknak, akik kiszabadítják őt. A pénzéhes és mindenre elszánt ellenfelek között pedig az egykori harcostárs is feltűnik alaposan megnehezítve Jimék dolgát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: